Utforsk Telemark

EN

NO

Opplev eventyr sammen i Telemark

 1. barn klapper en hest på Foldvik familiepark
  Ta med hele familien for unike opplevelser i kontrastenes fylke! Gode familietilbud som familieparker, badeland, sommerland, wakeboardpark, barnevennlige museer, barnevennlige vandreturer og spennende gårdsaktiviteter er bare noen av alternativene som Telemark har å by på.
 2. Rundreiseforslag for barnefamilier
  På denne 7 dagers rundreisen i Telemark kan du oppleve blant annet Skien fritidspark, wakeboardbanen på Norsjø Ferieland, Norsk Skieventyr, det historiske Dalen Hotel, Hamaren Aktivitetspark samt kysten ved Langesund og og den populære Foldvik familieparken.
 3. 2 damer en i rullestol går over en bro
  I Telemark finner du mange aktivitets- og overnattingssteder som satser på tilrettelegging for gjester med en eller annen form for funksjonsnedsettelse.
 4. campingvogner på Bø Camping
  Telemark har et godt tilbud av familie- og barnevennlige campingplasser med gode fasiliteter om du ønsker å bo i telt, bobil, campingvogn eller hytte.
 5. par som bader i en innsjø
  På tide med litt romantikk? Å reise bort er en fantastisk mulighet til å pleie kjærligheten.
 6. gutt i sklie på Bø Sommarland
  Drar du til Telemark får du både i pose og sekk. Ta for eksempel barneferie i Bø Sommarland, familieferie på fjellet, badeferie langs kysten, voksenferie med båtcruise på Telemarkskanalen og sjekk ut verdenshistorie på Rjukan. Få tips til sommerferien i dag!

Ikke gå glipp av