Utforsk Telemark

EN

NO

Opplev eventyr sammen i Telemark

 1. barn klapper en hest på Foldvik familiepark
  Ta med hele familien for unike opplevelser i kontrastenes fylke! Gode familietilbud som familieparker, badeland, sommerland, wakeboardpark, barnevennlige museer, barnevennlige vandreturer og spennende gårdsaktiviteter er bare noen av alternativene som Telemark har å by på.
 2. 2 jenter som tar et selfi
  Er det på tide å samle hele jentegjengen og reise bort en langhelg? Telemark byr på kortreiste opplevelser hvor du kan kombinere luksuriøse spabesøk og shopping med strandliv, storslått natur og nydelige smaksopplevelser. Her finner du de beste reisemålene i Norge for en vellykket jentetur.
 3. 2 damer en i rullestol går over en bro
  I Telemark finner du mange aktivitets- og overnattingssteder som satser på tilrettelegging for gjester med en eller annen form for funksjonsnedsettelse.
 4. campingvogner på Bø Camping
  Oppdag Telemark i ditt eget tempo, på campingferie. Med telt, bobil eller campingvogn har du friheten til å velge hvor du vil tilbringe natten. Sjekk ut disse populære campingplassene med tips til aktiviteter!
 5. par som bader i en innsjø
  På tide med litt romantikk? Å reise bort er en fantastisk mulighet til å pleie kjærligheten.
 6. gutt i sklie på Bø Sommarland
  Drar du til Telemark får du både i pose og sekk. Ta for eksempel barneferie i Bø Sommarland, familieferie på fjellet, badeferie langs kysten, voksenferie med båtcruise på Telemarkskanalen og sjekk ut verdenshistorie på Rjukan. Få tips til sommerferien i dag!

Ikke gå glipp av