Utforsk Telemark

EN

NO

10 tips til barneaktiviteter på høsten

Populære barneaktiviteter på høsten

 1. Familie bader i badeparken i Langesund i Telemark
  Badeparken i Langesund er et paradis for familier med 31 grader i vannet hele året! Her finner du boblebad, strandsone, eget småbarnsbasseng og flere sklier.
 2. Paviljongen i Brekkeparken med blomstring av tulipaner
  Besøk Brekkeparken i Skien en nydelig park med flotte blomsterbed, og med masse historie i hovedbygningen og de gamle stuene fra Telemark.
  1. 1 Jan 202331 Dec 2023
 3. jente i klatreparken Skien Fritidspark
  Skien fritidspark er et fantastisk anlegg med aktiviteter for store og små i alle aldre samt gjester med funksjonsnedsettelser.
 4. 2 hvite Alpaka
  Svenseid Alpakka er et lite småbruk mellom Lunde og Bø hvor du kan tilbringe tid med de herlige alpakkaene som bor her.
 5. vandring i Telemark
  Å dra på tur er moro for både voksne og barn! Små familiemedlemmer liker også å vandre. I Vandre Telemark finner du mange gode turer for hele familien. Her kan du legge turen langs barfotstier, opplevelses-ogoppdagelsesstier hvor det finnes mye å utforske. Du kan bruke miniguiden til å finne spesialitetene undervegs på turen.
 1. barn som eksperimenterer på DuVerden
  DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter i Porsgrunn er en favoritt hos barna. Vitenshow, 3D-kino, skipssimulator, værbord og masse spennende og morsomme ting.
 2. barn klatrer på Høyt og Lavt klatrepark i Bø
  Opplev verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 7 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad rett ved Sommarland Bø.
 3. dronebilde av Gaustablikk fjellresort
  Gaustablikk Fjellresort ligger fantastisk til på Gausta med flott utsikt mot Gaustatoppen, og rett over veien for Gausta Skisenter.
 4. gutt som sykler
  Med hundrevis av sykkelmuligheter fra kyst til høyfjell, er Telemark Norges største sykkelregion. Her finner du alt fra nasjonale sykkelruter langs Telemarkskysten og Telemarkskanalen til løyper og bakker tilrettelagt for racing, sykkel på landevei og stisykling til downhill og offroadsykling.
 5. dame og barn med en hund
  Telemark Husky Tour tar deg gjerne med på hundekjøringstur både sommer og vinter. Det tilbys turer fra 1 til 6 timer i den fine naturen i Rauland.

Familievennlige overnattingssteder:

Utsikt fra balkongen på Straand Hotel i Vrådal

Straand Hotel

Straand Hotel i Vrådal er et helårsåpent hotell med 125 rom, moderne kurs & konferanse avdeling, restaurant, bar og svømmebasseng.

sandstrand ved Norsjø Ferieland

First Camp Norsjø - Telemark

Unik beliggenhet ved Norsjø med egen wakeboardbane. Opplev Telemarkskanalen, Bø Sommarland og Norsjø Golf. Enestående aktiviteter for…

Inngang til Groven Camping & Hyttegrend

Groven Camping & Hyttegrend

Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping nær høyfjellsområdene til Rauland og Haukelifjell med Norges eldste…

 1. Barnearrangementer
  I Telemark finner du mange arrangementer for barn. Flere av museene har spennende og morsomme aktiviteter som eksempelvis «Skrekkeparken» i Brekkeparken og bueskyting på Vest-Telemark Museum. Du finner også litteraturfestival for barn, barneteater, konserter, piratshow og mye mer!
 2. Museer som holder åpen utover sommeren
  Many museums in Telemark are closed after summer, but there are some museums that stay open all year round.
 3. Overnatting tett på naturen
  Tilbring en natt høyt opp i tretoppene eller våkne opp til fuglekvitter rett utenfor vinduene. Her finner du en oversikt over helt unike overnattingssteder som ligger midt i den vakre Telemarksnaturen.
 4. dame går på universelt utformede tursti på Hamaren aktivitetspark
  I Telemark finner du mange aktivitets- og overnattingssteder som satser på tilrettelegging for gjester med en eller annen form for funksjonsnedsettelse.

Ikke gå glipp av