Utforsk Telemark

EN

NO

På vintereventyr med familien i Telemark

Sjekk ut skiskolene hos skisentrene

 1. Skiskolen hos Rauland Skisenter
  Rauland Skisenter og Raulandsfjell leier ut brett- og skiutstyr til alle, både nybegynnere og erfarne.
 2. Skiskolen på Gausta Skisenter
  Oppdag skigleden og ta dine ferdigheter til neste nivå. Fra nybegynner og entusiast til fartssikker konkurransekjører. Gausta er fjellet som får deg til å vokse, og det finnes ikke et bedre sted å starte enn i Gausta ski- & snowboardskole.
 3. Skiskolen på Lifjell Skisenter
  Lifjell skiskole har godt kvalifiserte instruktører. Enten du ønsker å gi barna dine en god start på skikarrieren eller det er de voksne i familien som vil prøve seg på snowboard, har vi instruktører som gir dere den gode opplevelsen.
 4. Skiskolen hos Vrådal Panorama Skisenter
  På skiskolen på Vrådal Panorama skisenter kan du forbedre skiferdighetene dine enten i gruppe eller alene, og du velger selv hva du vil fordype deg i.
 5. Skiskolen hos Gautefall skisenter
  Skiskolen på Gautefall skisenter kan tilby personlig instruktør i 50 min eller 90 min samt gruppeundervisning etter avtale. Her får du undervisning i alpint eller snowboard.
stolheisanlegg på Gautefall skisenter

Gautefall skisenter

Gautefall skisenter er et av Telemarks største og ligger sentralt i Sør-Norge. Skisenteret finner du på Gautefallheia mellom Drangedal…

Gausta skisenter har bakker i alle vanskelighetsgrader

Gausta Skisenter

Med sine lekne barneområder, løyper i alle farger, offpist- og randoneemuligheter fra Gaustatoppen, er destinasjonen Gausta noe som…

2 alpinkjører på Haukelifjell skisenter

Haukelifjell Skisenter

Haukelifjell Skisenter er en av de mest snøsikre destinasjonen i Norge som gir lang sesong. I tillegg har den god plass for trygg…

Overnatting på vinterdestinasjonene

 1. Rauland Feriesenter ligger i umiddelbar nærhet til Rauland Skisenter med ski inn ski ut fra de fleste hytter og leiligheter.
 2. Reception at Gaustatoppen Sportell
  Gaustatoppen Sportell er nærmeste overnattingssted til Gaustatoppen.
 3. Gaustablikk Fjellresort ligger fantastisk til på Gausta med flott utsikt mot Gaustatoppen, og rett over veien for Gausta Skisenter.
 4. Epletrehagen på Straand Hotel om våren
  Straand Hotel i Vrådal er et helårsåpent hotell med 125 rom, moderne kurs & konferanse avdeling, restaurant, bar og svømmebasseng.
  1. 1 Jan 000131 Dec 9999
  2. 1 Jan 000131 Dec 9999
 5. frokost med barna på Vrådal Booking
  Vrådal Booking - leiligheter og hytter i Vrådal sentrum og ved Vrådal Panorama skisenter! Hyttene har plass fra 4 til 12 personer.
 6. utsikt mot Gaustatoppen fra spisestua på hytte til Gaustatoppen booking
  Gaustatoppen Booking har det største utvalget av utleiehytter på Gausta.
 7. stue på en av leilighetene til Gautefall Ski Lodge
  Ski Lodge Gautefall er et nyåpnet overnattingsted med kort avstand til Gautefall skisenter på vinteren og flotte turområder på sommeren.
 1. 2 hunder fra Telemark Husky
  Telemark Husky Tour med sine 16 hunder tar deg gjerne med på hundekjørings-tur uansett om det er sommer eller vinter. Det tilbys turer fra 1 til 6 timer i den fine naturen i Rauland.
 2. water park i Skien fritidspark
  Skien fritidspark er et fantastisk anlegg med aktiviteter for store og små i alle aldre samt gjester med funksjonsnedsettelser.
 3. Snøscooter fra Rauland Snøscooterutleie
  Rauland Snøscooterutleie tilbyr utleie av snøscootere, sleder og pulker og kan friste med over 150km med variert løypenett i fantastisk natur.
 4. mann og dame på trugetur
  Trug er en fantastisk måte å ta seg rundt utanfor allfarveg, der du kan oppleve flott urørt natur som gir deg en fantastisk frihetsfølelse.
 5. 3 barn som ligger på en luftmadrass i bassenget til badeparken
  Badeparken i Langesund er et paradis for familier med 31 grader i vannet hele året!
  1. 1 Jan 000131 Dec 9999
 6. DuVerden i Porsgrunn sett fra sjøen
  DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter i Porsgrunn er en favoritt hos barna. Vitenshow, 3D-kino, skipssimulator, værbord og masse spennende og morsomme ting.

Ikke gå glipp av