Utforsk Telemark

EN

NO

kysten på Valle i Bamble

Utforsk øyene langs Telemarkskysten

 1. Bjørkøya i Porsgrunn sett fra fugleperspektiv
  Bjørkøya er en perle i Langesundsfjorden. Her finner du idylliske badeplasser og friareal, hvor det også er lov til å slå opp telt.
 2. Dikkon badeplass og brygga til fritidsbåtene på Sandøya
  Nyt roen på den vakre øya rett utenfor Brevik. Sandøya er end el av øyene man kan besøke når man er på øyhopping.
 3. Fergen "Øyvind" som kjører mellom Helgeroa og Langesund
  Siktesøya i Langesundsfjorden er en av øyene du kan besøke når du er på øyhopping. Her er det gode fiskemuligheter og fine badestrender.
 4. gangbro fra Sandøya til Løvøya
  Løvøya er en fin liten øy ved brevikskysten som tilbyr flotte bade og fiskemuligheter. Det er også en gangbro som forbinder Løvøya med Sandøya.
 5. hus, gresslette og lekeplass på Stokkøya
  Stokkøya er en populær øy å besøke i skjærgården med en fantastisk strand og gode teltmuligheter.
 6. Bukkespranget
  Lille Arøya er en av øyene du kan besøke når du er på øyhopping. Her finnes det fine bademuligheter og flott utsikt fra øyets høyeste punkt "Kollen"
 7. 2 som sitter på en skjær og ser ut over vannet
  Store Arøya er en fin øy i Langesundsfjorden som byr på variert terreng, spennende planteliv, historiske kulturminner og fantastiske bademuligheter.
 8. På Gumøy finner du det mest varierte turterrenget i hele skjærgården og skjærgårdens to fineste utsiktspunkter. Gumøy er et paradis for de som ønsker seg en turopplevelse utenom det vanlige!
 9. Rett sør for Kragerø sentrum finner du en stor og flott øy som er ca 3 km lang. Tåtøy heter denne øya og består av store skogkledte områder og bebgyde knauser. Her er det flotte turstier, badeområder og jogge- og sykkelløyper du kan benytte deg av, så ta turen over vannet og opplev denne flotte øya.
 10. The island Skåtøy
  Skåtøy er den største øya i skjærgården, og byr på flotte turmuligheter for alle og enhver. Her er det gallerier, flotte konserter, en sjarmerende kafé, en av Norges største tømmerkirker, kulturminner og til og med et kystfort fra 2. verdenskrig.
 11. Rullesteinstrand på Jomfruland
  Øya Jomfruland er en naturperle ytterst i den flotte Kragerøskjærgården.
 12. Friområdet Paradisbukta på Bærøy
  Bærøy er den fjerde største øya i Kragerø kommune og byr på flott natur samt knauser med fantastisk utsikt og mange flotte badeplasser. På øya er det 5-6km med veier og stier og rikelige muligheter for naturopplevelser.
 13. På Langøy vil du finne mange spor etter gammel industri.
  Den nest største øya i Kragerøskjærgården heter Langøy og er 6,6km2 stor. På Langøy finner vi gamle gruver, en stor og flott naturhavn og skjærgårdens høyeste punkt. Størstedelen av øya er skogkledd og ute på denne flotte øya som har en rik og gammel industrihistorie er du omgitt av vakker natur og flotte turmuligheter.

Ikke gå glipp av