Utforsk Telemark

EN

NO

Ferie for voksne i Telemarks vinterlandskap

 1. flytende badstuer på Gaustablikk Høyfjellshotell om vinteren
  Telemark byr på unike og varierte spa- og velværeopplevelser fra villmarkspa og flytende sauna til luksuriøse hotellspa.

Skisentre i Telemark

Off piste fra Gaustatoppen

Off piste fra Gaustatoppen

Gaustatoppen er et eldorado for skientusiaster, og uansett ferdighetsnivå har det magiske fjellet noe for alle som liker å kjenne…

dronebilde av Haukelifjell skisenter

Haukelifjell Skisenter

Haukelifjell Skisenter er en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge som gir lang sesong. I tillegg har den god plass for trygg…

8 seters stolheis på Vrådal panorama skisenter

Vrådal Panorama Skisenter

Vrådal Panorama Skisenter har nedfarter i alle kategorier og 5 heiser i tillegg til barne- og nybegynnerområde med rullebånd.

Bo på hytte i Telemark

 1. hytter fra Rauland feriesenter i vinterlandskap
  Rauland Feriesenter ligger i umiddelbar nærhet til Rauland Skisenter med ski inn ski ut fra de fleste hytter og leiligheter.
 2. Hyttene fra Vrådal booking på en vinternatt
  Vrådal Booking - leiligheter og hytter i Vrådal sentrum og ved Vrådal Panorama skisenter! Hyttene har plass fra 4 til 12 personer.
 3. par som sitter foran en stabur på Groven Camping om vinteren
  Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping nær høyfjellsområdene til Rauland og Haukelifjell med Norges eldste campinghytte på 700 år.
 4. familie som står ved siden av en hytte på Lifjelltunet
  Lifjelltunet er en hyggelig og familievennlig hyttegrend med 50 hytter beliggende ved foten av fjellet med flott utsikt over Midt-Telemark regionen.
 5. tretopphyttene på Å camp om vinteren
  Å Camp ligger på elvebredden av Tessungåe og grenser til Hardangervidda. Stedet er basert på den enkle luksus av å være i urørt natur.
 6. 2 par som sitter foran hytta og koser seg i vintersola
  Vierli hyttegrend ligger på Vierli, med panoramautsikt mot Hardangervidda. Hytter og leiligheter av god standard, mange med ski inn ski out.

Vinteraktiviteter uten ski

Flytende badstue med fantastisk utsikt på Gausta

Flytende badstue

Vil du avslutte dagen med en varm og god opplevelse, anbefales et besøk til en av de to flytende badstuer på Kvitåvatn med magisk…

2 hundesleder fra Telemark Husky tours på tur om vintern

Telemark Husky Tour

Telemark Husky Tour tar deg gjerne med på hundekjøringstur både sommer og vinter. Det tilbys turer fra 1 til 6 timer i den fine…

Gaustabanen

Gaustabanen

Gaustabanen er en helt unik bane, inne i Gaustatoppen. Opprinnelig bygget til militært bruk. Nå er den åpnet for turisttrafikk.

Ikke gå glipp av