Utforsk Telemark

EN

NO

Ferie for voksne i Telemarks vinterlandskap

 1. stolheis på skisenter i Telemark
  Vinterferie i Telemark byr på skiopplevelser for hele familien, fra skisentre til langrenn. Opplev alt fra barnevennlige slalåmbakker, turløyper i idyllisk vinterreng og aking til stupbratte heng der utfordringene står i kø. Sjekk våre tilbud og legg skiferien til Telemark!
 2. Langrenn på Haukeli
  Velg ditt skisted i Telemark og sjekk værforhold, snøforhold samt åpne nedfarter og heiser.
 3. Finn ditt skisenter i Telemark
  Sammenlign skisentrene – Norges største skiregion byr på alt fra barnevennlig slalåmbakker til stupbratte heng der utfordringene står i kø. Og kjøper du et heiskort på en av stedene får du tilgang til hele 6 skisentre.

Skisentre i Telemark

Haukelifjell Skisenter

Haukelifjell Skisenter

Haukelifjell Skisenter kan by på fart, spenning og mye morro!

8 seters stolheis på Vrådal panorama skisenter

Vrådal Panorama Skisenter

Vrådal Panorama Skisenter har nedfarter i alle kategorier og 5 heiser i tillegg til barne- og nybegynnerområde med rullebånd. Om…

Rauland Skisenter

Rauland Skisenter

Rauland Skisenter er en del av Telemarks største skidestinasjoner.

Bo på hytte i Telemark

 1. Hytter på Rauland feriesenter
  Rauland Feriesenter ligger i umiddelbar nærhet til Rauland Skisenter med ski inn ski ut fra de fleste hytter og leiligheter.
 2. utsikt fra hytte på Vrådal Booking
  Vrådal Booking - leiligheter og hytter i Vrådal sentrum og ved Vrådal Panorama skisenter! Hyttene har plass fra 4 til 12 personer.
 3. Inngang til Groven Camping & Hyttegrend
  Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping som ligger 500 m.o.h. i lunt skogsterreng, 250 m fra Åmot/Vinje sentrum og E134 som er midt mellom aust- og vest. Utenom mange fine turområde på stedet, ligger Groven nær høgfjellsområdene Rauland (20 km), og Haukelifjell.
 4. Gaustatoppen Booking har det største utvalget av hytter på Destinasjon Gaustatoppen.
 5. syklister ved Lifjelltunet
  Lifjelltunet er en hyggelig og familievennlig hyttegrend med 50 hytter beliggende ved foten av fjellet med flott utsikt over Midt-Telemark regionen. Denne plasseringen gjør Lifjelltunet til et perfekt utgangspunkt for både for fot-og skiturer i fjellet eller opplevelsesturer i Midt-Telemark regionen.
 6. Vierli Rauland
  Vierli hyttegrend ligger på Vierli, med panoramautsikt mot Hardangervidda. Hytter og leiligheter av god standard, mange med ski inn ski out.
 7. trehyttene fra Å Camp
  Å Camp ligger på elvebredden av Tessungåe og grenser til Hardangervidda. Stedet er basert på den enkle luksus av å være i urørt natur.
Epletrehagen på Straand Hotel om våren

Straand Hotel

Straand Hotel i Vrådal er et helårsåpent hotell med 125 rom, moderne kurs & konferanse avdeling, restaurant, bar og svømmebasseng.

Hytter på Rauland feriesenter

Rauland Feriesenter

Rauland Feriesenter ligger i umiddelbar nærhet til Rauland Skisenter med ski inn ski ut fra de fleste hytter og leiligheter.

Winter at Gaustablikk

Gaustablikk Høyfjellshotell

Gaustablikk Høyfjellshotell ligger fantastisk til ved foten av Gaustatoppen, og rett over veien for Gausta Skisenter.

Hold kontakten... Lik Visit Telemark på Facebook

Ikke gå glipp av