Utforsk Telemark

EN

NO

Ferie for voksne i Telemarks vinterlandskap

 1. flytende badstuer på Gaustablikk Høyfjellshotell om vinteren
  Telemark byr på unike og varierte spa- og velværeopplevelser fra villmarkspa og flytende sauna til luksuriøse hotellspa.

Skisentre i Telemark

my folk på bunnstasjon på Gautefall skisenter

Gautefall skisenter

Gautefall skisenter er et av Telemarks største og ligger sentralt i Sør-Norge. Skisenteret finner du på Gautefallheia mellom Drangedal…

8 seters stolheis på Vrådal panorama skisenter

Vrådal Panorama Skisenter

Vrådal Panorama Skisenter har nedfarter i alle kategorier og 5 heiser i tillegg til barne- og nybegynnerområde med rullebånd.

dronebilde av Haukelifjell skisenter

Haukelifjell Skisenter

Haukelifjell Skisenter er en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge som gir lang sesong. I tillegg har den god plass for trygg…

Bo på hytte i Telemark

 1. hytter fra Rauland feriesenter i vinterlandskap
  Rauland Feriesenter ligger i umiddelbar nærhet til Rauland Skisenter med ski inn ski ut fra de fleste hytter og leiligheter.
 2. Hyttene fra Vrådal booking på en vinternatt
  Vrådal Booking - leiligheter og hytter i Vrådal sentrum og ved Vrådal Panorama skisenter! Hyttene har plass fra 4 til 12 personer.
 3. par som sitter foran en stabur på Groven Camping om vinteren
  Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping nær høyfjellsområdene til Rauland og Haukelifjell med Norges eldste campinghytte på 700 år.
 4. familie som står ved siden av en hytte på Lifjelltunet
  Lifjelltunet er en hyggelig og familievennlig hyttegrend med 50 hytter beliggende ved foten av fjellet med flott utsikt over Midt-Telemark regionen.
 5. tretopphyttene på Å camp om vinteren
  Å Camp ligger på elvebredden av Tessungåe og grenser til Hardangervidda. Stedet er basert på den enkle luksus av å være i urørt natur.
 6. 2 par som sitter foran hytta og koser seg i vintersola
  Vierli hyttegrend ligger på Vierli, med panoramautsikt mot Hardangervidda. Hytter og leiligheter av god standard, mange med ski inn ski out.

Vinteraktiviteter uten ski

mor med barn på truger

Trugeturer på merka løyper i Vrådal

Opplev Vrådals vakre vakre natur i skog og fjell med truger eller til fots. Merka løyper av ulik lengde og vanskelighetsgrad.

2 hundesleder fra Telemark Husky tours på tur om vintern

Telemark Husky Tour

Telemark Husky Tour tar deg gjerne med på hundekjøringstur både sommer og vinter. Det tilbys turer fra 1 til 6 timer i den fine…

Flytende badstuer på Kvitåvatn

Flytende badstue

Vil du avslutte dagen med en varm og god opplevelse, anbefales et besøk til en av de to flytende badstuer på Kvitåvatn med magisk…

Ikke gå glipp av