Utforsk Telemark

EN

NO

Ferie for voksne i Telemarks vinterlandskap

 1. Spa og Velvære i Telemark
  Telemark byr på unike og varierte spa- og velværeopplevelser fra villmarkspa og flytende sauna til luksuriøse hotellspa.

Skisentre i Telemark

my folk på bunnstasjon på Gautefall skisenter

Gautefall skisenter

Gautefall skisenter er et av Telemarks største og ligger sentralt i Sør-Norge. Skisenteret finner du på Gautefallheia mellom Drangedal…

dame kjører snowboard på Lifjell skisenter

Lifjell Skisenter og Vinterland

Lifjell ligger 12 km fra Bø i Telemark, og er ditt nærmeste høyfjell på sør-østlandet. Her finner du to heiser og 4 nedfarter med…

Off piste fra Gaustatoppen

Off piste fra Gaustatoppen

Gaustatoppen er et eldorado for skientusiaster, og uansett ferdighetsnivå har det magiske fjellet noe for alle som liker å kjenne…

Bo på hytte i Telemark

 1. hytter fra Rauland feriesenter i vinterlandskap
  Rauland Feriesenter ligger i umiddelbar nærhet til Rauland Skisenter med ski inn ski ut fra de fleste hytter og leiligheter.
 2. frokost med barna på Vrådal Booking
  Vrådal Booking - leiligheter og hytter i Vrådal sentrum og ved Vrådal Panorama skisenter! Hyttene har plass fra 4 til 12 personer.
 3. par som sitter foran en stabur på Groven Camping om vinteren
  Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping nær høyfjellsområdene til Rauland og Haukelifjell med Norges eldste campinghytte på 700 år.
 4. familie som står ved siden av en hytte på Lifjelltunet
  Lifjelltunet er en hyggelig og familievennlig hyttegrend med 50 hytter beliggende ved foten av fjellet med flott utsikt over Midt-Telemark regionen.
 5. hytter på Gaustatoppen booking med utsikt mot Gaustatoppen kveld
  Gaustatoppen Booking er største tilbyder av hytter og leiligheter av høy standard ved foten av Norges vakreste fjell Gaustatoppen.
 6. tretopphyttene på Å camp om vinteren
  Å Camp ligger på elvebredden av Tessungåe og grenser til Hardangervidda. Stedet er basert på den enkle luksus av å være i urørt natur.
 7. 2 par som sitter foran hytta og koser seg i vintersola
  Vierli hyttegrend ligger på Vierli, med panoramautsikt mot Hardangervidda. Hytter og leiligheter av god standard, mange med ski inn ski out.

Vinteraktiviteter uten ski

Gaustabanen inne i Gaustatoppen

Gaustabanen

Gaustabanen er en helt unik bane, inne i Gaustatoppen. Opprinnelig bygget til militært bruk. Nå er den åpnet for turisttrafikk.

To flytende badstuer er sjøsatt på Gausta. De ligger vakkert til på Kvitåvatn med utsikt mot Gaustatoppen.

Flytende badstue

Vil du avslutte dagen med en varm og god opplevelse, anbefales et besøk til en av de to flytende badstuer på Kvitåvatn med magisk…

hunder og slede fra Telemark Husky om vinteren

Telemark Husky Tour

Telemark Husky Tour tar deg gjerne med på hundekjøringstur både sommer og vinter. Det tilbys turer fra 1 til 6 timer i den fine…

Ikke gå glipp av