Utforsk Telemark

EN

NO

Ferie med barn – derfor bør du velge Telemark

Topp 12 familieaktiviteter

 1. mye folk på Bøverstranda på Bø Sommarland
  Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland!
  1. Norsjø kabelpark på Norsjø Ferieland
   En av verdens beste kabelbaner for wakeboard, vannski og knebrett finner du hos First Camp Norsjø. Alle som liker vann og fart kommer til å kose seg her.
  2. far og datter har det gøy på Høyt og Lavt i Bø i Telemark
   Opplev verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 7 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad rett ved Sommarland Bø.
  3. gruppe jenter på badeland i Skien fritidspark
   I Skien fritidspark er det bademoro for hele familien og gjester med funksjonsnedsettelse 362 dager i året.
   1. 21 Jan 202323 Dec 2023
  4. liten gutt sluser en båt på miniatyrutgaven av telemarkskanalen på kanalparken på Vest-Telemark Museum i Eidsborg
   Aktivitetspark for heile familien - med ein vassførande modell av Telemarkskanalen i målestokk 1:1000. Her kan du sluse og vere med på andre aktivitetar.
   1. 15 Jun 202415 Aug 2024
  5. little girl in front of the water park at Hulfjell family park
   I Telemarks eneste utendørs flytende vannpark, Hulfjell vannpark i Drangedal, er det vannsprut og action som gjelder. En annerledes park uten kø og stress.
  6. 3 barn som ligger på en luftmadrass i bassenget til badeparken
   Badeparken i Langesund er et paradis for familier med 31 grader i vannet hele året! Her finner du boblebad, strandsone, eget småbarnsbasseng og flere sklier.
  7. barn som klatrer på "Høyt under Taket" i Skien
   Høyt Under Taket er et innholdsrikt og unikt klatresenter som byr på klatreopplevelser for alle aldre og nivåer – helt uten krav til forkunnskaper!
  8. barn hopper i trampoline på Straand Sommerland i Vrådal
   Straand Sommerland ligger ved vannkanten i Vrådal. Her finner du lekeplass, sandstrand, båtutleie, sandvolleyball og sommerkafè.
  9. barn klapper en hest på Foldvik familiepark
   Foldvik Familiepark er et eldorado for barnefamilier med et enestående utvalg av sunne aktiviteter for barna og skuldersenkende hygge for de voksne.
   1. barn som eksperimenterer på DuVerden
    DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter i Porsgrunn er en favoritt hos barna. Vitenshow, 3D-kino, skipssimulator, værbord og masse spennende og morsomme ting.
   2. Gokart kjøring på banen
    Hos Kragerø Action Park kan hele familien ha det moro med motorsport og paintball!

    Få mer inspirasjon

    1. på tur med hestene fra Bø og Lifjell turridning
     I området rundt Bø finner du Skandinavias største vannpark, klatrepark, wakeboardpark, sykkelturer og padling på Telemarkskanalen med mer.
    2. barn foran skulpturen vidsyn på Rauland
     Se listen over alle barneaktiviteter her!
    3. jenter som hopper fra stupetårn ved Kragerø Resort
     Enhver barnefamilie som har vært ute på reise vet at bading er hemmeligheten bak en positiv og minnerik tur, og Telemark har utrolig mange gode valgmuligheter. Fra kyst til fjell, og fra bekk til badeland.
    4. toy boat on the model of the Telemark Canal at the Eidsborg Vest-Telemark Museum
     Telemark er et kulturfylke og har mange interessante museer. Noen av disse museene tilbyr aktiviteter spesielt rettet mot barna. Her kan de være med på morsomme og spennende ting og gjøre noe helt annet enn i hverdagen.
    5. Aktivitets- og familieparker
     Telemark byr på ulike familieparker som vil garantert falle i smak hos både store og små. Ta med barna til Skandinavias største vannpark i Bø Sommarland, til wakeboardparken på Norsjø Ferieland, til klatreparker og sykkelløypa i Hamaren Aktivitetspark. Barna vil elske det.

    Ikke gå glipp av