Utforsk Telemark

EN

NO

Opplev vår i Telemark

Topp 10 våraktiviteter i Telemark

 1. Hvitveisblomstring Jomfruland
  Jomfruland byr på en helt spesiell naturopplevelse. Hver vår strømmer besøkende til den flate øya for å oppleve den utrolige hvitveisblomstringen i den trolske eikeskogen. Ta turen du også.
 2. Skjærgårdsruta, sykkeltur til Kragerø fra Langesund, med avstikker til Tangen Fort
  Skjærgårdsruta er en vakker og idyllisk sykkeltur på solkysten mellom Langesund og sommerbyen Kragerø!
 3. MS Henrik Ibsen på Telemarkskanalen
  Sjekk ut båtcruise, sykling, padling og båtutleie.
 4. Kyststien i Bamble mellom Langesund og Rognstranda
  Langesund er vel verd å rusle litt rundt i før man begir seg inn på stien.
 5. brud lukter på blomstene
  Telemarksbryllup er et nytt konsept med bryllupsplanlegging i Telemark. Med over 15 års erfaring hjelper telemarksbryllup dere med planlegging fra A til Å.
 6. Off piste fra Gaustatoppen
  Gaustatoppen er et eldorado for skientusiaster, og uansett ferdighetsnivå har det magiske fjellet noe for alle som liker å kjenne adrenalinet bruse i blodet.
 7. Brekkeparken om høsten
  Besøk Brekkeparken i Skien en nydelig park med flotte blomsterbed, og med masse historie i hovedbygningen og de gamle stuene fra Telemark.
  1. 1 Sep 202218 Dec 2022
 8. familie på Henrik Ibsen Museum Venstøp
  Besøk Henrik Ibsen Museum i Skien og opplev dramatikerens barndomshjem som den var når lille Henrik bodde her. Prøv kjegling, dukketeater eller kle deg ut.
  1. Padling
   Telemark med en lang kystlinje og dype fjorder kombinert med lange vassdrag i innlandet er et eldorado for padling. Her finnes rikelig med muligheter for kajakk og kanoturer.
  2. Her kan du fiske i Telemark
   Fra kystområdene i sør til vann og tjern i indre Telemark ligger det store, fine naturområder og mengder med fiskerike vann og elver. Fiskerlag og grunneierlag i de forskjellige kommunene selger fiskekort til de ulike vannene.
  3. Spa og Velvære i Telemark
   Telemark byr på unike og varierte spa- og velværeopplevelser fra villmarkspa og flytende sauna til luksuriøse hotellspa.

  Få mer inspirasjon

  1. Telemarkskysten
   Skjærgårdsruta er en vakker sykkeltur langs Telemarkskysten. Opplev panorama utsiktspunkter og idylliske badeplasser – en riktig idyll fra sykkelsete!
  2. Topp 5 vandreruter
   Høsten er tid for tur i skog og fjell. Sjekk ut topp 5 vandreturer i Telemark innenfor barnevennlige turer, toppturer og turer ved attraksjoner.

  Ikke gå glipp av