Utforsk Telemark

EN

NO

Grenland

 1. Weekendtur til det urbane Telemark
  Opplev en utradisjonell storbyferie med øyhopping, kanaltur og Ibsen escape room. Ta en helgetur til byene i Telemark; Skien og Porsgrunn og kystbyene Brevik og Langesund. Stress ned med en langweekend og få påfyll av energi. Spis også på gode restauranter eller dra på teater og konserter.
 2. matrett fra restaurant Merci i Porsgrunn
  Her finner du et utvalg av spisesteder og kafeer.
 3. Julebord med jobben, vennegjengen eller familien? I Telemark er vi klare for å by på hyggelig førjulsstemning med tradisjonell julemat og underholdning. Ta en titt på våre utvalgte tilbud og bestill ditt julebord allerede nå.
 4. Visit Skien
  Velkommen til Skien, kjent som kanalbyen, Ibsenbyen og jazzbyen.
 5. Visit Bamble
  Velkommen til Telemarkskysten og Bamble. Den vakre kystlinjen har et mangfold av strender, svaberg, øyer. Langesund er Telemark´s festival -og konsertby med sine mange konserter og festivaler om sommeren.
 6. guitare
  Her finner du alle arrangementer for hele Grenland.
 7. Visit Siljan
  Siljan er en jord-og skogbrukskommune, med mange fine fiske- og turområder. Gjennom bygda renner Siljanelva, som er et fint vassdrag for padling.
 8. Visit Porsgrunn
  Seilskutebyen, Porselensbyen, byen med stolt industrihistorie. Byen ligger idyllisk til, delt i to av elva. Sør i kommunen langs kysten ligger iskrembyen Brevik som oser av gammel historie med trange smug og fine gallerier.
 9. Topp 10 opplevelser i Grenland
  Her finner du en oversikt over de 10 mest populære opplevelsene i Grenland

  

Ikke gå glipp av