Utforsk Telemark

EN

NO

Opplev vintermagien i Vrådal, Kviteseid og Morgedal

 1. familie på Vrådal Panorama skisenter
  Vrådal Panorama Skisenter har nedfarter i alle kategorier og 5 heiser i tillegg til barne- og nybegynnerområde med rullebånd.
 2. Panorama badstue om høsten
  Nyt en unik badstueopplevelse i Vrådal med fantastisk utsikt over vannet og Tverrfjell. Du kan booke hele badstua for deg selv i 2 timer.
 3. øredobber fra Sølvsmedtunet i Vrådal
  Sølvsmedtunet har butikk med tradisjonelle og moderne smykker, brukskunst og suvenirer samt Nisseloftet i andre etasje med hundrevis av juleting - hele året!
  1. 22 Jun 202430 Sep 2024
  2. 1 Oct 202421 Jun 2025

Attraksjoner og severdigheter

Kviteseidmarken arrangeres hvert år i februar

Kviteseidbyen

Opplev sjarmerende Kviteseidbyen ved Telemarkskanalen! Utforsk lokale kafeer, butikker og tjenester. Velkommen til trivsel og mangfold!

Kviteseid gamle steinkyrkje

Kviteseid gamle steinkyrkje

Kviteseid gamle kyrkje ligg ved Kviteseid Bygdetun, og er ei steinkyrkje med m.a. takmåleri av den dansk-norske kongerekkea.

Norsk skieventyr i Morgedal med vassparken foran.

Norsk Skieventyr i Morgedal

Skimuseet i Morgedal formidlar Telemark og Noreg si skihistorie med interaktive utstillingar og fartsfylte filmar. I tillegg er der…

 1. vennegruppe på Bjaaland Bygderestaurant
  Bjaaland Bygderestaurant ligger i lokalene til gamle Olav Bjaalandsmuseet i Morgedal. Fokuset er lokal- og økologisk mat, og all maten lages fra bunnen av.
 2. blå salong på Straand Hotel
  Straand Hotel i Vrådal er et helårsåpent hotell med 125 rom, moderne kurs & konferanse avdeling, restaurant, bar og svømmebasseng.
  1. 1 Jan 000131 Dec 9999
  2. 1 Jan 000131 Dec 9999
 3. hagen bak Morgedal Hotell
  Velkommen til nyoppussede Morgedal Hotel. Hotellet er et familiehotell, tuftet på godt vertskap. Hotellet varmes opp med ren, grønn energi.
 4. hytte fra Vrådal booking på en vinterkveld
  Vrådal Booking - leiligheter og hytter i Vrådal sentrum og ved Vrådal Panorama skisenter! Hyttene har plass fra 4 til 12 personer.

Ikke gå glipp av