Utforsk Telemark

EN

NO

Opplev eventyrlig smak og kultur i Telemark!

 1. Kulturhuset Ælvespeilet en høstkveld
  En ferie i Telemark vil by på norske kulturopplevelser, både ny og gammel kultur. Sjekk ut konserter, kunstutstillinger, bluesfestival, matopplevelser, Munch-vandring, festivaler og mye mer. I vår arrangementskalender finner du en samlet liste med sommeropplevelser å fylle ferien din med!
 2. mat laget av lokale råvarer
  Telemark er en variert matregion. Her finner du spennende matprodusenter med sin egen historie og identitet som er knyttet til tradisjoner og lokal matkultur. Over hele Telemark finner du lokale småbedrifter som produserer frukt, juice, øl, ost, bakverk og diverse kjøttprodukter.
 3. musikere på scenen
  Her finner du en oversikt over alle festivaler i Telemark som for eksempel musikkfestivaler, matfestivaler og andre festivaler.
 4. ny museumsbygg i Brekkeparken
  Telemark er et populært kulturfylke i Norge med et stort utvalg av forskjellige museer og gallerier.
 5. ost og spekemat samt frukt på tallerken som serveres til en dame
  Telemark er en matregion med et variert tilbud av restauranter, råvareprodusenter og matfestivaler. Er du en foodie bør du ta deg en tur og smake på våre lokale råvarer.
 6. folk som spiser på restaurant
  Opplev en utradisjonell storbyferie med øyhopping, kanaltur og Ibsen escape room. Ta en helgetur til byene i Telemark; Skien og Porsgrunn og kystbyene Brevik og Langesund. Stress ned med en langweekend og få påfyll av energi. Spis også på gode restauranter eller dra på teater og konserter.

Ikke gå glipp av