Utforsk Telemark

EN

NO

Opplev eventyrlig smak og kultur i Telemark!

 1. Vemork om vinteren
  En ferie i Telemark vil by på norske kulturopplevelser, både ny og gammel kultur. Sjekk ut konserter, kunstutstillinger, bluesfestival, matopplevelser, Munch-vandring, festivaler og mye mer. I vår arrangementskalender finner du en samlet liste med sommeropplevelser å fylle ferien din med!
 2. forskjellig mat på tallerken
  Telemark er en matregion med et variert tilbud av restauranter, råvareprodusenter og matfestivaler. Er du en foodie bør du ta deg en tur og smake på våre lokale råvarer.
 3. orkester og dirigent
  Telemark har et vell av muligheter for den som elsker arrangementer. Hver dag gjennom hele året tilbys det et bredt spekter av arrangement som utstillinger, teater, konserter og barneforestillinger. Ta en titt på vår hva skjer kalender for hele Telemark.
 4. Paviljongen i Brekkeparken i vinter
  Many museums in Telemark are closed after summer, but there are some museums that stay open all year round.
 5. ost
  I Telemark kan du nyte smaken av den søteste honning, kjenne solen varme mens du går langs vinranker og i frodige frukthager, møte glade og frittgående dyr, ta med gode venner på yrende matfestivaler og drømme deg tilbake til bestemors kjøkken gjennom stolte baketradisjoner.
 6. oversiktsbilde av Skien by en vinterkveld
  Opplev en utradisjonell storbyferie med øyhopping, kanaltur og Ibsen escape room. Ta en helgetur til byene i Telemark; Skien og Porsgrunn og kystbyene Brevik og Langesund. Stress ned med en langweekend og få påfyll av energi. Spis også på gode restauranter eller dra på teater og konserter.
 7. Telemarks beste julemarkeder
  Ta en pause fra julestria og bli med på et av Telemarks koselige julemarkeder. Her kan du finne blant annet unike julegaver, tradisjonsrik mat og ekte julestemning. Første helgen i advent braker det løs med julemarked fra kyst til fjell og her får du er en oversikt over Telemarks beste julemarkeder.

Ikke gå glipp av