Da bør du bli med på dette kurset. Du vil få innføring i de grunnleggende prinsippene for fermentering.
Vi har vært så heldige å fått
Maud Astrid Amundsen fra Rein Mat til å holde kurs!
Lær deg å lage eddik, kimchi, fermenterte grønnsaker og bær, chilisaus og få innsikt i de grunnleggende prinsippene bak surdeig, bacon, yoghurt m.m.
Kurset vil bestå av en teoridel og en praktisk del hvor vi fermenterer noen oppskrifter på kjøkkenet. Vi kommer til å lage en chilisaus, fermenterte grønnsaker og eddik.
Du vil få med deg hjem det vi lager, samt et hefte med oppskriftene og kort teori.
Billettype | Billettavgift |
---|---|
Voksen | NOK 1 290,00 billetter |
Med forbehold om prisendringer.
Brekka Gård (5 Okt 2025) | ||
---|---|---|
Dag | Tider | |
Søndag | 11:00 | - 14:00 |
På Hakastein Kulturminnepark finner du rester etter Norges eldste kjente kirke, landets…
På Bakkestranda, rett utenfor sentrum i Skien, finner du den 7 m høye skulpturen…
M/S Victoria, også kjent som kanaldronningen, seiler slusecruise i fast rute mellom Skien…
Ibsenhuset er Skiens kulturhus og holder til midt i Skien sentrum som har et bredt utvalg…
Telemark Kunstsenter er et informasjonssenter og en formidlingsinstitusjon av…
Snipetorp, Skiens eldste boligkvarter og bosted til Henrik Ibsens foreldrene, overlevde…
Ibsentrappen er en betong- og granittkonstruksjon med en byste av Henrik Ibsen. Den har…
Hovedbygningen på Søndre Brekke gård i Brekkeparken har huset flere, fine tradisjonsrike…
Opplev Henrik Ibsen i Skien! Besøk Ibsenstua i Brekkeparken i perioden fra 2025–2028.…
Besøk Brekkeparken i Skien en nydelig park med flotte blomsterbed, og med masse historie…
Kapitelberget på Bratsberg med sine kirkeruiner er det fremste minnet etter den mektige…
Kirken på Kapitelberget i Skien er bygget på et korallrev, mer enn 430 millioner år…
Skien er en kommune med utrolig stort geologisk mangfold. En tur tvers over…