Utforsk Telemark

EN

NO

Planlegg en spennende rundreise i Telemark med barna

Høydepunkter på rundreisen

 1. jente hopper i vann i jettegrytene i Nissedal
  Jettegrytene sør i Nissedal er naturens eget badeland. Her ligger jettegryter på rekke og rad og utgjør en idyll med naturlige sklier, fossefall og stupetårn.
 2. Norsjø kabelpark på Norsjø Ferieland
  En av verdens beste kabelbaner for wakeboard, vannski og knebrett finner du hos First Camp Norsjø. Alle som liker vann og fart kommer til å kose seg her.
 3. Norsk skieventyr i Morgedal med vassparken foran.
  Skimuseet i Morgedal formidlar Telemark og Noreg si skihistorie med interaktive utstillingar og fartsfylte filmar. I tillegg er der ein fantastisk vasspark for store og små.
  1. 1 May 202415 Sep 2024
 4. little girl in front of the water park at Hulfjell family park
  I Telemarks eneste utendørs flytende vannpark, Hulfjell vannpark i Drangedal, er det vannsprut og action som gjelder. En annerledes park uten kø og stress.
 5. barn og voksen på rutsje i Foldvik familiepark
  Foldvik Familiepark er et eldorado for barnefamilier med et enestående utvalg av sunne aktiviteter for barna og skuldersenkende hygge for de voksne.
  1. 25 May 202416 Jun 2024
  2. 18 May 202420 May 2024
  3. 22 Jun 20244 Aug 2024
  4. 8 Aug 20249 Aug 2024
  5. 10 Aug 20241 Sep 2024
 6. utsiktssirkel til tretoppveien på toppen av Hamaren
  Hamaren i Fyresdal er en spektakulær turvei ved Fyresvatn som er universelt utformet og passer for gående, syklende, barnevogner og rullestol.

Få mer inspirasjon

 1. water park i Skien fritidspark
  Skien fritidspark er et fantastisk anlegg med aktiviteter for store og små i alle aldre samt gjester med funksjonsnedsettelser.
 2. Utsiktspunkt Rognsåsen på Kyststien i Bamble med utsikt mot Rognstranda
  Vandring langs kyststien i Bamble er på totalt 60 km. Her går du hele kyststrekningen mellom Stathelle og grensen til Fossing i Kragerø.
 3. Vasseventyret barn og dame
  Dette er ein interaktiv opplevingssti. Du får vere med superhelten Sildre, ein glad vassdrope, på jakt etter vasspyren Surkula som prøvar å forureine naturen.

Ikke gå glipp av