Utforsk Telemark

EN

NO

Rundreiseforslag 2

5 høydepunkter på rundreisen

 1. water park i Skien fritidspark
  Skien fritidspark er et fantastisk anlegg med aktiviteter for store og små i alle aldre samt gjester med funksjonsnedsettelser.
 2. Norsjø kabelpark på Norsjø Ferieland
  En av verdens beste kabelbaner for wakeboard, vannski og knebrett finner du hos First Camp Norsjø. Alle som liker vann og fart kommer til å kose seg her.
 3. Norsk skieventyr i Morgedal med vassparken foran.
  Skimuseet i Morgedal formidlar Telemark og Noreg si skihistorie med interaktive utstillingar og fartsfylte filmar. I tillegg er der ein fantastisk vasspark for store og små.
  1. 1 May 202415 Sep 2024
 4. little girl in front of the water park at Hulfjell family park
  I Telemarks eneste utendørs flytende vannpark, Hulfjell vannpark i Drangedal, er det vannsprut og action som gjelder. En annerledes park uten kø og stress.
 5. gutter som kjører x-cross biler
  Foldvik Familiepark er et eldorado for barnefamilier med et enestående utvalg av sunne aktiviteter for barna og skuldersenkende hygge for de voksne.

  Få mer inspirasjon

  1. andene i hagen på Dalen Hotel
   Dalen Hotel, eventyrhotellet fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser.
   1. Utsiktspunkt Rognsåsen på Kyststien i Bamble med utsikt mot Rognstranda
    Vandring langs kyststien i Bamble er på totalt 60 km. Her går du hele kyststrekningen mellom Stathelle og grensen til Fossing i Kragerø.
   2. Vasseventyret barn og dame
    Dette er ein interaktiv opplevingssti. Du får vere med superhelten Sildre, ein glad vassdrope, på jakt etter vasspyren Surkula som prøvar å forureine naturen.

    

    

   Ikke gå glipp av