Utforsk Telemark

EN

NO

Årets beste skiferie med vennegjengen

 1. utsikt fra et rom på Gaustablikk om vinteren
  Telemark har et rikholdig overnattingstilbud innenfor både hotell, hytter, leiligheter, vandrerhjem og campingplasser. Du finner noe som passer uansett ønsker og lommebok.
 2. par som koser seg i badestamp på Haukeli
  Telemark byr på unike og varierte spa- og velværeopplevelser fra villmarkspa og flytende sauna til luksuriøse hotellspa.
 3. mann ordner mat på tallerken
  Telemark er en matregion med et variert tilbud av restauranter, råvareprodusenter og matfestivaler. Er du en foodie bør du ta deg en tur og smake på våre lokale råvarer.
barn på Gausta skisenter

Gausta Skisenter

Med sine lekne barneområder, løyper i alle farger, offpist- og randoneemuligheter fra Gaustatoppen, er destinasjonen Gausta noe som…

8 seters stolheis på Vrådal panorama skisenter

Vrådal Panorama Skisenter

Vrådal Panorama Skisenter har nedfarter i alle kategorier og 5 heiser i tillegg til barne- og nybegynnerområde med rullebånd.

Off piste fra Gaustatoppen

Off piste fra Gaustatoppen

Gaustatoppen er et eldorado for skientusiaster, og uansett ferdighetsnivå har det magiske fjellet noe for alle som liker å kjenne…

trehyttene fra Å Camp om vinteren

Å Camp

Å Camp ligger på elvebredden av Tessungåe og grenser til Hardangervidda. Stedet er basert på den enkle luksus av å være i urørt natur.

Tuddal Høyfjellshotel om vinteren ved foten av Gaustatoppen

Tuddal Høyfjellshotel

Velkommen til Tuddal Høyfjellshotell, mest kjent for å ikke ha så mye annet å by på enn det gode liv. Et sted der det eneste du skal…

man og dame sitter foran en stabbur på Groven Camping

Groven Camping & Hyttegrend

Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping nær høyfjellsområdene til Rauland og Haukelifjell med Norges eldste…

 1. på tur med hundeslede fra Telemark Husky Tours
  Telemark Husky Tour tar deg gjerne med på hundekjøringstur både sommer og vinter. Det tilbys turer fra 1 til 6 timer i den fine naturen i Rauland.
 2. Gaustabanen er en helt unik bane, inne i Gaustatoppen. Opprinnelig bygget til militært bruk. Nå er den åpnet for turisttrafikk.
 3. rendyr-utstilling på Hardangervidda Nasjonalparksenter
  Hardangervidda Nasjonalparksenter har en prisbelønnet interaktiv utstilling om natur og villreinen på Hardangervidda.
 4. Norsk industriarbeider museum Vemork på vinter
  På Norsk Industriarbeidermuseum - Vemork får du et nært møte med norsk industri og krigshistorie.

Ikke gå glipp av