Utforsk Telemark

English

Norsk

Opning av sommarutstillinga på Skinnarlandsamlinga

TypeMuseumsarrangement

Nedre Såtehov 4, Museumsvegen 9, 3864, Rauland
Sverre Bjertnæs og Ingeborg Stana stiller ut på Skinnarlandsamlinga.

Om

Årets sommarutstilling på Skinnarlandsamlinga viser grafikk av kunstnaren Sverre Bjertnæs og måleri og grafikk signert Ingeborg Stana.

Ingeborg Stana er billedkunstnar og professor i visuell kunst ved Institutt for estetiske fag på OsloMet – Oslo Metropolitan University. Ho har ein Master of Arts frå Kunsthøgskolen i Oslo (tidl. Statens kunstakademi) og Accademia di Belle Arti a Firenze (Det statlege kunstakademiet i Firenze). Stana arbeider på tvers av tradisjonelle og samtidige medier, samstundes som ho forskar på kreativitet og estetiske læringsprosessar.

Sverre Bjertnæs har sin utdanning frå Kunstakademiet i Oslo og Duch Art Institute i Nederland. Han har i løpet av karriera blitt ein ettertrakta kunstnar i Noreg men óg gjort seg bemerka på den internasjonale kunstscena. Bjertnes gjekk tidleg i lære hjå nokon av Noregs mest kjente figurative kunstnarar: Tore Bjørn Skjølsvik (1989-93) og Odd Nerdrum (1993-94).

Tid: Kl. 18.00 den 24. juni.

Utstillinga er elles tilgjengeleg i museets opningstider; tirsdag til sundag kl. 11.00 - 17.00, i perioden 25. juni til 15. august.

Velkomen til opning!

TripAdvisor

Kart

Kontakt

35069090

Åpningstider

Velkomen til opning av sommarutstillinga på Skinnarlandsamlinga (24 Jun 2023)
DagTider
Lørdag18:00 - 19:30

Ikke gå glipp av