Utforsk Telemark

EN

NO

 1. NRK-serien «Jordbrukerne» fra Telemark på TV i oktober
  Den nye NRK TV-serien «Jordbrukerne» er filmet i Telemark. Mange av opptakene er tatt i områdene rundt Øyfjell og Rauland. Vi gleder oss til å følge serien som nettopp vant to priser i Cannes, fra 28. oktober. Sjekk ut litt av miljøet som du finner i TV-serien fra Telemark.
 2. Telemark har Norges mest attraktive byer i 2021
  Tvillingbyene Skien og Porsgrunn har fått Attraktiv by-prisen 2021 for felles innsats og samarbeid om å snu tap av industriarbeidsplasser til en positiv og bærekraftig byutvikling i Grenlandsområdet.
 3. Få tips og feriepakker til høstferien!
  Sjekk ut høstpakker i Telemark og få tips til ferien.
 4. Soria Moria badstue i Dalen om høsten
  Ta en høstpause i Telemark med spennende opplevelser. Nyt frisk luft, ro og herlige aktiviteter - prøv nye vandrestier, sykling og padling!
 5. Hva skjer i Telemark
  Telemark har et vell av muligheter for den som elsker arrangementer. Hver dag gjennom hele året tilbys det et bredt spekter av arrangement som utstillinger, teater, konserter og barneforestillinger. Ta en titt på vår hva skjer kalender for hele Telemark.
 6. Sjekk ut julebordene i Telemark!
  Julebord med jobben, vennegjengen eller familien? I Telemark er vi klare for å by på hyggelig førjulsstemning med tradisjonell julemat og underholdning. Ta en titt på våre utvalgte tilbud og bestill ditt julebord allerede nå.

Velkommen til Norgesferie i Telemark!

Velg din ferie

 1. mann som står på en fjell
  Sør-Norge er et flott sted for ferie i fjellet med tre av Norges mest populære fjellturer i regionen: Trolltunga, Preikestolen og Gaustatoppen. I hjertet av Sør-Norge ligger Telemark som strekker seg fra Hardangervidda, Europas største høyfjellsplatå, til skog, snaufjell og svaberg. Her finner du en rekke fjellturer, nær spennende attraksjoner og overnattingssteder.
 2. 9 tips til barneaktiviteter på høsten
  Du trenger ikke å dra lenger enn til Telemark for å oppleve høstferie med barneaktiviteter i badeparker med innendørs- og utendørsbasseng, klatreparker, barnevennlige fjellturer, vitensenter og escape room. Sjekk ut de beste tipsene for høstaktiviteter for familier!
 3. Weekendtur til det urbane Telemark
  Opplev en utradisjonell storbyferie med øyhopping, kanaltur og Ibsen escape room. Ta en helgetur til byene i Telemark; Skien og Porsgrunn og kystbyene Brevik og Langesund. Stress ned med en langweekend og få påfyll av energi. Spis også på gode restauranter eller dra på teater og konserter.
 4. En kulinarisk matreise med lokalmat
  Telemark er et stort spiskammer med kortreiste smaker. Bli med på en unik matreise i lokalmat, fra strandkanten i Kragerø via Ibsens fødeby, Telemarkskanalen og Gaustatoppen.
 5. Min bucketlist i Telemark
  Ønsker du tips til en bucket-liste over ting du å gjøre og spennende steder å besøke i løpet av livet? Drømmer du om spennende ferietips i Norge og Telemark? Da bør du sjekke ut disse unike opplevelsene for ferien din!
 6. Jentetur i Norge – topp 7 reisemål
  Er det på tide å samle hele jentegjengen og reise bort en langhelg? Telemark byr på kortreiste opplevelser hvor du kan kombinere luksuriøse spabesøk og shopping med strandliv, storslått natur og nydelige smaksopplevelser. Her finner du de beste reisemålene i Norge for en vellykket jentetur.
 7. Drømmer du om sykkelferie i Norge med sykkelturer på milevis med landevei som slynger seg gjennom vakker natur, idyllisk kystlandskap, innsjøer, kanaler, serpentinsvinger og fjelletapper? Det er ikke tilfeldig at hele fire av Norges nasjonale sykkelruter er lagt til Telemark.
 8. Bobilferie fra kyst til fjell
  Har du planer om å ta med bobilen på ferie, burde Telemark være på toppen av lista. Vi byr på bobil- og campingplasser med noe for hver en smak, enten om du ønsker å dra alene med din kjære tett på naturen eller har med deg barna.
 9. Aktiv ferie
  Telemark er stedet for en aktiv ferie. Her får du aktiviteter fra kyst til fjell. I Telemark, et skikkelig stykke Norge, kan du gå toppturer, sykle i terrenget, padle eller ro i skjærgården eller på elver og kanaler og ta et dypdykk inn i en av de mange skogene.
 10. Campingferie i Norge
  Oppdag Telemark i ditt eget tempo, på campingferie. Med telt, bobil eller campingvogn har du friheten til å velge hvor du vil tilbringe natten. Sjekk ut disse populære campingplassene med tips til aktiviteter!
 11. 5 tips til romantisk weekend i høst
  Høsten er årets mest fargerike årstid, men også en utfordrende tid for parforhold. Dagene blir kortere, vi er tilbake til travle hverdager og det er lett å havne i hamsterhjulet, uten tid til hverandre. Det sies at forhold er som en plante, hvis man ikke vanner den dør den.

Pakketilbud

jenter som sitter på bassengkanten på utebassenget til Kragerø Resort

Venner: Jentetur til Kragerø Resort

Ta med dine beste venninner på en jentetur dere sent vil glemme!

Pris

Pris fraNOK 1 763,00 Pr. person
dame som tar bilde av Comfort Hotel Porsgrunn

Venner: Jentetur til Porsgrunn

Bo to netter på Comfort Hotel Porsgrunn inkl. frokost, overraskelse ved ankomst, spaopplevelse og besøk hos Mariettes Design.

Pris

Pris fraNOK 1 500,00 Fra pris
scary clown in the raven loft in Porsgrunn

Halloweenpakke med Comfort Hotel

Tør du å bli med inn på Norges skumleste loftet, Ravneloftet i Porsgrunn full av levende døde, spøkelser og grøssfigurer.

Pris

Pris fraNOK 698,00 Fra pris

 

 

 

Hvor kan jeg finne ...

 1. Overnatting
 2. Attraksjoner
 3. Mat og Drikke
 4. Vandring
 5. Aktiviteter
Vis kart

Hva skjer

Ikke gå glipp av