Utforsk Telemark

EN

NO

 1. Julegavetips i 2020
  Gi en Telemark-opplevelse som julegave i år. Her kan du finne de beste julegavetipsene for han, henne, kjæresten, familien, venner, kollegaer og alle andre for 2021!
 2. Sjekk ut julebordene i Telemark!
  Julebord med jobben, vennegjengen eller familien? I Telemark er vi klare for å by på hyggelig førjulsstemning med tradisjonell julemat og underholdning. Ta en titt på våre utvalgte tilbud og bestill ditt julebord allerede nå.
 3. Alt om vinteropplevelser
  Sjekk ut skisentre, snøforhold og tips til vinteropplevelser.
 4. Hjerte for Telemark - reis lokalt
  Bli med og støtt reiselivet i vinter! Det gjør du enkelt ved å legge en reise til Telemark med opplevelser. Bestill tur i dag!
 5. Julekalender
  Bli med på årets julekalender og vinn flotte reiseopplevelser samt en ekstra overraskelse.

Velkommen til Norgesferie i Telemark!

Velg din ferie

 1. Familieferie
  Familieferie i Telemark er som å oppleve et Norge i miniatyr: Her finner du familieparker, fritidsparker, badeland og sommerland. I Telemark ligger også familietilbudene vegg i vegg med naturen i fjellheimen og skjærgården.
 2. Aktiv ferie
  Telemark er stedet for en aktiv ferie. Her får du aktiviteter fra kyst til fjell. I Telemark, et skikkelig stykke Norge, kan du gå toppturer, sykle i terrenget, padle eller ro i skjærgården eller på elver og kanaler og ta et dypdykk inn i en av de mange skogene.
 3. Sulten på kultur
  En ferie i Telemark vil by på norske kulturopplevelser, både ny og gammel kultur. Sjekk ut konserter, kunstutstillinger, bluesfestival, matopplevelser, Munch-vandring, festivaler og mye mer. I vår arrangementskalender finner du en samlet liste med sommeropplevelser å fylle ferien din med!
 4. Bucketlista
  Ønsker du tips til en bucket-liste over ting du å gjøre og spennende steder å besøke i løpet av livet? Drømmer du om spennende ferietips i Norge og Telemark? Da bør du sjekke ut disse unike opplevelsene for ferien din!
 5. Voksenferie
  Jentetur, guttetur eller romantisk kjærestetur i Norge? Telemark byr på en rekke spennende opplevelser for voksne, både for vennegjengen og romantikeren. Du finner voksenferie for et hvert ønske; fra natur og action til kulinariske og kulturelle opplevelser.

Velkommen til julebord i Telemark!

Julebord på Jacob & Gabriel i Skien

Julebord på Jacob & Gabriel i Skien

Hva med en annerledes julebord hos Jacob & Gabriel. Se våre tilbud!

Pris

Pris fraNOK 495,00 Pr. person
jul på fjellet på Rauland

Jul på fjellet

Legg julefeiringen til fjells på Rauland, få med ferdigpyntet juletre på hytten.

Pris

Pris fraNOK 2 100,00 1 døgn
Skiferie på Rauland

Midtuketilbud vinteren 2021

Overnatting og felles skikort på Rauland, 5 dager inkl. sluttrengjøring og GRATIS buss til Rauland Skisenter.

Pris

Pris fraNOK 1 995,00 Fra pris

 

 

 

Hvor kan jeg finne ...

Hva skjer

Hold kontakten... Lik Visit Telemark på Facebook

Ikke gå glipp av