Utforsk Telemark

EN

NO

 1. Vinterpakker
  Vinterferie i Telemark byr på skiopplevelser for hele familien, fra skisentre til langrenn. Opplev alt fra barnevennlige slalåmbakker, turløyper i idyllisk vinterreng og aking til stupbratte heng der utfordringene står i kø. Sjekk våre tilbud og legg skiferien til Telemark!
 2. Hjerte for Telemark - reis lokalt
  Bli med og støtt reiselivet i vinter! Det gjør du enkelt ved å legge en reise til Telemark med opplevelser. Bestill tur i dag!
 3. leilighetsbygg Gausta Residence
  Nå kan du kjøpe din egen fritidsbolig ved foten av vakre Gaustatoppen. Bo midt i naturen i leiligheter av høy kvalitet like ved Gausta skisenter og med fantastisk utsikt mot Sør-Norges høyeste fjell.

Velkommen til Norgesferie i Telemark!

Velg din ferie

 1. Pakk ned hjemmekontoret og bli jobbturist i Telemark!
  Lei av hjemmekontoret og sulten på nye opplevelser utenfor kontorets fire vegger? Kunne du tenke deg å ta med deg jobben i kofferten og reise til et annet sted i en periode? Bli en jobbturist i Telemark!
 2. På vintereventyr med familien i Telemark
  Ta med familien på skiferie til et ekte vintereventyr i Telemark. En rekke barnevennlige skibakker og velpreparerte langrennsløyper venter i stemningsfull vinternatur. Og du kan velge mellom hytter, leiligheter og hotell med familierom, rett ved skibakkene.
 3. Årets beste skiferie med vennegjengen
  På jakt etter kortreist og snøsikker skiferie med vennegjengen, hvor du kan bo bra, spise godt, kjøre masse på ski, slappe av i sauna og kanskje nyte Norges vakreste utsikt? Da må du legge årets skiferie til Telemark, en av Norges skjulte vinterperler.
 4. Aktiv ferie
  Telemark er stedet for en aktiv ferie. Her får du aktiviteter fra kyst til fjell. I Telemark, et skikkelig stykke Norge, kan du gå toppturer, sykle i terrenget, padle eller ro i skjærgården eller på elver og kanaler og ta et dypdykk inn i en av de mange skogene.
 5. Sulten på kultur
  En ferie i Telemark vil by på norske kulturopplevelser, både ny og gammel kultur. Sjekk ut konserter, kunstutstillinger, bluesfestival, matopplevelser, Munch-vandring, festivaler og mye mer. I vår arrangementskalender finner du en samlet liste med sommeropplevelser å fylle ferien din med!
 6. Ferie for voksne i Telemarks vinterlandskap
  Ta skiferien midt i uka! Skidestinasjonene i Telemark kan by på milevis med langrennsløyper for den veldig spreke til mer avslappede turgåeren, Liker du alpint kan du teste 6 skisentre på ett heiskort.
 7. Bucketlista
  Ønsker du tips til en bucket-liste over ting du å gjøre og spennende steder å besøke i løpet av livet? Drømmer du om spennende ferietips i Norge og Telemark? Da bør du sjekke ut disse unike opplevelsene for ferien din!
 8. Vinteropplevelser i Telemark
  Nyt roen på snødekte vidder og sus ned alpinbakker og frikjøringsfjell. Gå langrenn i velpreparerte løyper eller lag dine egne spor i skog og vidder. Velg alpinbakker etter ditt nivå, prøv kjelkebakker, råe terrengparker, skøytebaner, kiting og frikjøring fra 1883 meter ned Gaustatoppen!

Vinterpakker

Venninnetur til Porsgrunn

Romantisk tur til Porsgrunn med spa

Overrask din kjære med romantisk helgetur til Porsgrunn!

på langrenn i Vrådal

Påskeferie på Straand Hotel i Vrådal

Opplev påskestemning i Vrådal med skiglede, innehygge, hjemmelaget mat og samvær. Bo 4 netter, betal for 3!

Pris

Pris fraNOK 2 040,00 Pris fra
gourmetmiddag på Straand Hotel

Vinterens femretters gourmet på Straand Hotel

Nyt en 5-retters middag laget av lokale råvarer og kortreist mat. Kombiner gjerne med et opphold i Vrådal.

Pris

Pris fraNOK 995,00 Pr. person

 

 

 

Hvor kan jeg finne ...

Hva skjer

Hold kontakten... Lik Visit Telemark på Facebook

Ikke gå glipp av