Utforsk Telemark

EN

NO

 1. julebord i Telemark
  Julebord med jobben, vennegjengen eller familien? I Telemark er vi klare for å by på hyggelig førjulsstemning med tradisjonell julemat og underholdning. Ta en titt på våre utvalgte tilbud og bestill ditt julebord allerede nå.
 2. Julegavetips
  Gi en Telemark-opplevelse som julegave i år. Her kan du finne de beste julegavetipsene for han, henne, kjæresten, familien, venner, kollegaer og alle andre for 2021!
 3. stolheis på Vrådal Panorama skisenter
  Vinterferie i Telemark byr på skiopplevelser for hele familien, fra skisentre til langrenn. Opplev alt fra barnevennlige slalåmbakker, turløyper i idyllisk vinterreng og aking til stupbratte heng der utfordringene står i kø. Sjekk våre tilbud og legg skiferien til Telemark!
 4. konsert med Didrik Soli Tangen på Ælvespeilet i Porsgrunn
  Her finner du alle arrangementer for hele Grenland.
 5. Hjellebrygge i Skien med kanalbåtene en høstkveld
  Tvillingbyene Skien og Porsgrunn har fått Attraktiv by-prisen 2021 for felles innsats og samarbeid om å snu tap av industriarbeidsplasser til en positiv og bærekraftig byutvikling i Grenlandsområdet.
 6. Mann kjører ski på Lifjell skisenter
  Telemark er Norges største skiregion og kan by på alt fra endeløse og velpreparerte turløyper, vakker natur som på et postkort, snowboardanlegg, off-pist-kjøring i verdensklasse og topp moderne alpinanlegg for den mest kresne alpinist.

Velkommen til Norgesferie i Telemark!

Når vil du reise?

 1. Gaustatoppen and winter evening
  Telemark er Norges største skiregion og kan by på alt fra endeløse og velpreparerte turløyper, vakker natur som på et postkort, snowboardanlegg, off-pist-kjøring i verdensklasse og topp moderne alpinanlegg for den mest kresne alpinist.
 2. hvitveisblomstring på Jomfruland
  Våren i Telemark og de lange lyse vårdagene inviterer til opplevelser og aktiviteter. Langs kysten er det tid for båtpuss og hyttene gjøres klare for sommeren. Kyststiene inviterer til fine turer, mens hvitveisene blomstrer langs ruta. I byene åpner uteserveringene. På Hardangervidda er det fortsatt snø og perfekt for langrenssturer i varmt vær.
 3. Soria Moria badstue på Dalen om høsten
  Ta en høstpause i Telemark med spennende opplevelser. Nyt frisk luft, ro og herlige aktiviteter - prøv nye vandrestier, sykling og padling!
 4. Sommer
  Drar du til Telemark får du både i pose og sekk. Ta for eksempel barneferie i Bø Sommarland, familieferie på fjellet, badeferie langs kysten, voksenferie med båtcruise på Telemarkskanalen og sjekk ut verdenshistorie på Rjukan. Få tips til sommerferien i dag!

Pakketilbud

familie på skiferie i Rauland

Familie: Superweekend for hele familien

Bo i hytter/leiligheter hos Rauland Feriesenter inkl. 3-dagers heiskort til Rauland feriesenter. Du får 50% rabatt på utvalgte enheter!

Pris

Pris fraNOK 1 630,00 Pris fra
jenter som sitter på bassengkanten på utebassenget til Kragerø Resort

Venner: Jentetur til Kragerø Resort

Ta med dine beste venninner på en jentetur dere sent vil glemme!

Pris

Pris fraNOK 1 763,00 Pr. person
jul på Gaustablikk Høyfjellshotel

Familiens magiske jul på Gausta

Opplev julens magi på Gaustablikk Høyfjellshotell inkl. frokost og 3-dagers heiskort til Gausta Skisenter.

Pris

Pris fraNOK 6 542,00 Pris fra

 

 

 

Hvor kan jeg finne ...

 1. Overnatting
 2. Attraksjoner
 3. Mat og Drikke
 4. Vandring
 5. Aktiviteter
Vis kart

Hva skjer

Ikke gå glipp av